Gårdbutik i Bælmarksbro nær Holstebro og Lemvig - Kom forbi i dag

Gårdbutik i Bækmarksbro

Din lokale gårdbutik nær Holstebro og Lemvig

En stor del af vores produkter bliver solgt direkte fra vores gårdbutik, enten som pluk selv eller den færdige vare, som er lige til at tage med hjem. Hos Kræmmergård gårdbutik kan du hele året købe kartofler.

Butikken har åben fra 9.00 – 18.00, hvis du ikke har mulighed for at komme forbi i vores åbningstid, vil der være mulighed for selvbetjening. Så du altid kan få friske grøntsager og frugt.

Vi kan tilbyde mange ting i vores gårdbutik, såsom pluk selv jordbær, samt salg af plukkede bær i sommersæsonen. Udover vores gårdbutik har vi sat jordbærboder op rundt omkring i lokalområdet i jordbærsæsonen, som du er velkommen til at besøge.

I æblesæson har vi også åbent for selvpluk, har vi der være mulighed for at plukke forskellige æblesorter, eller hvis du vil gøre det nemt for dig selv, kan du også købe dem færdig plukket.

I vores butik kan du købe bl.a. æblemost af vores egne æbler, men du har også mulighed for at komme med dine egne æbler og få lavet most af dem. Alt du skal gøre er at ringe til os og bestille tid.

Gårdbutik med stort udvalg

Hos Kræmmergård gårdbutik tilbyder vi lokale delikatesser, vi har et bredt sortiment af forskellige vare alt fra Kaffe, øl, vin til forskellige dressinger, chokolade samt marmelade, honning, rapsolie, sydesalt, frilandsæg og meget mere. Hvis du har brug for en gavekurv med en masse lokale lækkerier, laver vi gerne gavekurve mod bestilling.

Vi sætter kvaliteten højt på vores vare derfor er udvalget af vores grøntsager og frugt efter sæson og de er altid 100% friske og kommer direkte fra vores frilandsgartneri.

Kom forbi og se vores store udvalg af de mange lækre ting vi har i gårdbutikken. Du er velkommen til at lave en hygge dag ud af det, og evt. nyde din medbragt kaffe på vores picnic plads i gården. Der kan købes nye kartofler også som grydeklare.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg i vores gårdbutik eller vil bestille tid til at få lavet æblemost af dine egne æbler. Så tøv ikke med at kontakte os. Du er altid velkommen til at ringe på telefon 97 88 10 34 eller 27 59 15 77 eller send os en e-mail  lp@kraemmergaard7660.dk. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular.

Find os

Firma & kontakt information